Spijker V.O.F.

KERALIT EN GEVELBEKLEDING

Keralit is dé oplossing voor onderhoudsarme gevels en dakranden. Het is kleurvast, weerbestendig en heeft een bijzonder lange levensduur. Daarom geeft de leverancier er ook maar liefst  10 jaar fabrieksgarantie op.

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen die onder voortdurende ISO 9000 controle uit het gebruikscircuit wordt gewonnen. Het is ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting  van schimmels. De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit en heeft een goede naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit en kleurechtheid. Het kleurenpallet bestaat uit zeer veel kleuren van unikleuren en houtstructuren.  Keralit panelen worden geleverd met een KOMO certificaat, waarmee een uitgebreide kwaliteitscontrole op zowel de grondstoffen als het eindprodukt wordt gegarandeerd. Keralit voldoet zowel aan de richtlijnen van het bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen. Dit zijn hoogwaardige keurmerken in de professionele bouwwereld en dat onderstreept de bijzondere kwaliteit van Keralit.

De panelen worden met een onzichtbare bevestiging gemonteerd in lengtes van maar liefst 6 meter. Er zijn geen naden en u heeft een strak en afgewerkt eindresultaat.

Vraag hieronder gratis Keralit kleurmonsters aan