GLAZEN SCHUIFWANDEN OP MAAT

Slide background

Bedankt voor het plaatsen van de nieuwe deur, weer perfecte service en afwerking. Betere service en afwerking als Spijker vof is er niet…

P. Horbag Heerlen
Slide background

We zijn zeer tevreden, ook hebben jullie alles netjes afgewerkt!!! Dank jullie.

M. Noteborn Vaesrade
Slide background

Bedankt voor het mooie rolluik aan mijn kantoorraam.

M. Hönig Heerlen
Slide background

Dank jullie wel voor de uitstekende service. Zullen jullie zeker aanbevelen bij andere mensen. Ik zeg: DOEN!!!!

Autorijschool Noteborn Vaesrade
Slide background

Zeker aan te bevelen. En ook nog eens heel mooi afgewerkt bij mijn vader.

H. Ernst Landgraaf

GLAZEN SCHUIFWANDEN

een nieuw produkt, speciaal voor een overkapping!

De produktie van de glazen schuifwanden ligt geheel in onze eigen handen. We werken met de beste materialen: bijvoorbeeld 10 mm gehard glas met geslepen facet randen en de gelagerde loopwagens zijn geheel uit rvs en afstelbaar.

Een glazen schuifwand wordt op maat gemaakt voor uw overkapping. Aan de hand van de breedtemaat wordt berekend hoeveel glasdelen er nodig zijn. Het glas is gehard en rondom mooi afgeslepen. Iedere kleur aluminium is mogelijk! Met een gerust hart geven we er 5 jaar garantie op. U kunt er zelfs voor kiezen om het geheel afsluitbaar te maken. De glazen delen kunnen los, maar ook gekoppeld worden door middel van meenemers. Ook kunt u een mooie rvs schaalgreep erbij nemen. Een glazen schuifwand is prijstechnisch een stuk goedkoper als een aluminium schuifpui, het oogt ook veel mooier. U kijkt niet tegen de aluminium profielen aan. Vraagt u gerust een offerte op en bekijk de foto’s van de reeds gemonteerde wanden.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mogelijkheden

Voorbeelden

Profielen

Profielen zijn verkrijgbaar in 2,3,4 en 5 spoor. Onze profielen zijn leverbaar in alle RALkleuren. Standaard gebruiken wij de zijprofielen.
U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een 3 spoor te nemen met 6 ruiten die dan naar beide zijden schuiven. U krijgt dan in het midden een borstelprofiel.

Grepen, loopwagens en sloten

RVS schaalgreep – RVS S-greep – Loopwagens – Meenemers en Sluitwerk

Glas

We gebruiken alleen 10 mm gehard glas met geslepen facetranden. Elke ruit wordt standaard voorzien van een tochtstrip.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

We stellen graag een offerte voor een glazen schuifwand voor u op. Mail ons uw wensen en we stellen een offerte voor u op.