Keralit gevelbekleding

KERALIT GEVELBEKELDING EN DAKRANDPANELEN:

Keralit is dé oplossing voor onderhoudsarme gevels en dakranden. Het is kleurvast, weerbestendig en heeft een bijzonder lange levensduur.

Daarom geeft de leverancier er ook maar liefst  10 jaar fabrieksgarantie op.

De basis van Keralit is gemaakt van gepatenteerde Fiberyl. Deze grondstof is een unieke mix van duurzame grondstoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl zorgt voor een oersterk paneel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt. Daarnaast is Keralit voorzien van een UV-bestendige toplaag.

Het kleurenpallet bestaat uit zeer veel kleuren van unikleuren en houtstructuren.  Keralit panelen worden geleverd met een KOMO certificaat, waarmee een uitgebreide kwaliteitscontrole op zowel de grondstoffen als het eindproduct wordt gegarandeerd. Keralit voldoet zowel aan de richtlijnen van het bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen. Dit zijn hoogwaardige keurmerken in de professionele bouwwereld en dat onderstreept de bijzondere kwaliteit van Keralit.

De panelen worden met een onzichtbare bevestiging gemonteerd in lengtes van maar liefst 6 meter. Er zijn geen naden en u heeft een strak en afgewerkt eindresultaat. Indien nodig kunnen we zelfs langere lengtes bestellen.

 

KERALIT IS:

  • ONDERHOUDSARM: dankzij het oersterke materiaal in combinatie met de UV-bestendige toplaag.
  • KLEURVAST EN WEERBESTENDIG: door de UV-bestendige toplaag blijven de panelen kleurvast, jaar in jaar uit.
  • LANGE LEVENSDUUR: de unieke productsamenstelling is een garantie voor een zeer lange levensduur.
  • MILIEUVRIENDELIJK: hetgebruik van grondstoffen, geen boomkap en nooit meer schilderen.
  • 10 JAAR GARANTIE: door de continue aandacht voor kwaliteit is 10 jaar garantie de standaard.

We hebben sponningdeel 143 mm, 190 mm en potdeksel 177 mm.

Bij de firma Heering kunt u gratis monsterstukjes aanvragen, Zo kunt u kijken welke kleur bij uw huis past.

Er zijn vele kleuren mogelijk, dit kunt u bekijken als u Keralit opzoekt bij de firma Heering. Dit is de producent van Keralit.

Er zijn nu 5 nieuwe kleuren in modern eiken.

Back to top