Terrasoverkappingen & veranda’s

Overkappingen monteren is hét paradepaardje van de firma spijker.

Het maakt niet uit hoe moeilijk de situatie is, in 99% van de gevallen lukt het Ronald om toch een overkapping te kunnen maken. We monteren enkele honderden overkappingen per jaar.  Ook in Duitsland en België.

Overkappingen worden altijd op maat gemaakt. Het materiaal bestaat over het algemeen uit aluminium profielen en polycarbonaatplaten. Maar er worden ook steeds meer overkappingen gebouwd met helder glas. Wij leveren standaard de afdekplaten binnen in de overkapping erbij voor een mooie afwerking. We hebben geen standaard of luxe uitvoeringen, we maken een offerte voor iedere afzonderlijke situatie omdat ieder huis en uw wensen uniek zijn.

Kleuren

De standaardkleuren zijn: wit (ral 9010), creme (ral 9001), antraciet grijs, glad en structuur (ral 7016), Zilver Structuur (Ral 9006) en Zwart structuur (Ral 9005)  uit voorraad leverbaar. Andere RALkleuren zijn natuurlijk ook te leveren tegen een meerprijs.

Er zijn verschillende goten leverbaar: recht, rond en klassiek. Er zijn ook half afgeronde palen.

De verlichting wordt geïntegreerd in de tussenprofielen. Onze spotjes zijn goede kwaliteit Ledverlichting. Deze zijn met afstandsbediening en dimmer.

De polycarbonaatplaten zijn te krijgen in: 16 mm helder, opaal (40%) en zonwerend (70% ), IR-GREY zonwerend, of 32 mm opaal en zonwerend.

In dakglas hebben we enkel helder glas. Tot een maximum uitval van 4000 mm.

Ook kunnen we geïsoleerde profielen leveren om een veranda of serre te maken. Daar kunnen 32 mm polycarbonaatplaten in gelegd worden of dubbelglas. Hierbij heeft u de mogelijkheid om de ruimte bij uw woning te betrekken.

Veel klanten vinden het prettig om de overkapping dicht te maken, vooral in de winter. We hebben hier diverse mogelijkheden voor: aluminium en kunststof kozijnen, rolluiken en glazen schuifwanden. We hebben diverse foto’s als voorbeeld op onze website geplaatst. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte.

De meeste overkappingen verkopen wij mét montage, maar natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om een doe het zelf pakket te krijgen, geheel voorbereid en met uitgebreide uitleg.

Back to top